Patrocinadors de Cutrecon VII

El festival de cinema cutre Cutrecon té tot a punt per donar el tret de sortida a la setena edició que tindrà lloc del 24 al 28 de gener a Madrid. Quatre dies en els quals es projectaran un total de 20 pel·lícules en diferents seus i amb convidats tant nacionals com internacionals, Com Luigi Cozzi, Kunti Tulgar, l'equip de Apocalipsi Voodoo, entre d'altres.

Per a aquesta edició, Cutrecon VII compta amb diversos patrocinadors, entre ells B-Retina. Gràcies a aquesta col·laboració es projectarà follets (1988), pel·lícula seleccionada amb molta cura per estar a l'alçada de la infinitat de cutreces fílmiques que es projectaran al festival. Aquesta clàssica comèdia de terror dirigida per Rick Sloane (¡Fins Rick ha donat el seu vistiplau a la projecció!) és un ¿homenatge o plagi? de Gremlins (1984) de Joe Dante. El món es veurà corromput per titelles immòbils i inexpressives que expliquen acudits pitjors que els de Carlos Arguiñano o Cristina Pedroche.

follets

Així que ja sabeu, si voleu gaudir de quatre dies de pel·lícules realment cutres, no us perdeu la setena edició del Cutrecon. 'Nosaltres no ens ho perdrem!!

Us deixem la programació (punxant en la imatge redirigeix ​​a Cutrecon):

Programa VII CUTRECON