Ha arribat el dia!

6 han estat les pistes que us hem facilitat en xarxes socials els dies del mes que contenen un 6, perquè adivináseis la temàtica de la propera edició. Avui és dia 6 i tenim notícies fresques a l'respecte. És clar, no?

Sí! La temática de la sexta edición del Festival de Cinema de Serie B de Cornellà BRetina es….

La marca de la bèstia, 666!

el satanisme i l'ocultisme han sido, durant moltíssims anys, temes recurrents en el setè art. La atracción a lo socialmente prohibido es motivo de deseo y qué mejor que aprovechar que es la sisena edició para rendir nuestro homenaje a una parte del gran catálogo de películas dedicadas a dicha temática.

I com estem totalment immersos en aquest món sobrenatural i de l'Apocalisis, hemos acabado teniendo un percance con las fechas del Festival porque en vez de los tres días habituales, ¡Seran sis!

sí, senyores i senyors, ¡tenemos la excusa perfecta para tirar la casa por la ventana y ampliar los días de Festival a seis! Anoteu les dates en la vostra agenda, calendar o aplicació organitzativa que utilitzeu: ¡ya os podéis bloquear del 15 al 20 de setembre! Esos días no existís más que para la veneración y admiración al diablo que estará haciendo el mal en el Auditori Biblioteca de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.

He aquí el cartel de la sexta edición del Festival de Cinema de Sèrie B de Cornellà BRetina diseñado por Rubén Pedra.

Recordeu, ¡Ens veiem de l' 15 al 20 de setembre de 2020 en el Auditori Biblioteca de Sant Ildefons de Cornellà!