Ha arribat el dia!

6 han estat les pistes que us hem facilitat en xarxes socials els dies del mes que contenen un 6, perquè adivináseis la temàtica de la propera edició. Avui és dia 6 i tenim notícies fresques a l'respecte. És clar, no?

Sí! La temàtica de la sisena edició de l' Festival de Sèrie Cinema B de Cornellà BRetina és….

La marca de la bèstia, 666!

el satanisme i l'ocultisme han estat, durant moltíssims anys, temes recurrents en el setè art. L'atracció al socialment prohibit és motiu de desig i què millor que aprofitar que és la sisena edició per retre el nostre homenatge a una part del gran catàleg de pel·lícules dedicades a aquesta temàtica.

I com estem totalment immersos en aquest món sobrenatural i de l'Apocalisis, hem acabat tenint un contratemps amb les dates de l' Festival perquè en comptes dels tres dies habituals, ¡Seran sis!

sí, senyores i senyors, ¡Tenim l'excusa perfecta per tirar la casa per la finestra i ampliar els dies de Festival a les sis! Anoteu les dates en la vostra agenda, calendar o aplicació organitzativa que utilitzeu: Ja us podeu bloquejar de l' 15 al 20 de setembre! Aquests dies no existiu més que per a la veneració i admiració a el diable que estarà fent el mal al Auditori Biblioteca de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.

Heus aquí el cartell de la sisena edició de l' Festival de Cinema de Sèrie B de Cornellà BRetina dissenyat per Rubén Pedra.

Recordeu, ¡Ens veiem de l' 15 al 20 de setembre de 2020 en el Auditori Biblioteca de Sant Ildefons de Cornellà!