Com fer cinema amb pocs diners

els propers 2, 3 i 4 de febrer tindrà lloc una nova edició del Saló del Cine i les Series al recinte de La Farga de l’Hospitalet de Llobregat.

Com és l'habitual en aquest tipus d'actes, s'han preparat infinitat d'exposicions, activitats, expositors diversos i xerrades d'índole diversa. I és precisament en aquest últim apartat on B-Retina entrem en acció. Hem preparat una xerrada per donar-vos consells de com es pot fer realitat un projecte cinematogràfic amb quatre xavos.

Sota el títol "Com fer cinema amb pocs diners"el diumenge 4 de febrer a les 11:00h estaremos en la Sala Nostromo de La Farga de l’Hospitalet explicant com no arruïnar-se si un vol fer cinema. A més, ens acompanyaran uns convidats de luxe que tenen experiència en això, perquè vegeu que no és una cosa impossible d'aconseguir.

ells són:

Jacint

Jacint Espuny: director que, creador i màxim responsable de la productora Kutrefacto Films i director del festival Fangofest Amposta.

Rafa

Rafa Dengrà: realitzador de curtmetratges autodidacta. escriptor, director, editor, director de fotografia i actor en la seva pròpia productora SoulPsychoKiller. Director del festival Fantosfreak.

Laura

Laura Pérez Gràcia: llicenciada en psicologia, responsable de comunicació i assistent en rodatges en SoulPsychoKiller. programador Fantosfreak.

27067567_1848244098800495_2629059885535745590_n_phixr

Recordeu, si teniu un projecte audiovisual en ment i no voleu morir en l'intent, ¡Ens veiem el diumenge 4 a les 11:00h al Saló del Cinema i les Sèries!