Ajornada la sisena edició de la B-Retina

La maledicció de l' 666 afecta el B-Retina

 

L'equip que formem el Festival de Cinema Sèrie B de Cornellà B-Retina portem diversos mesos treballant en la propera edició de festival envoltats d'una aura esotèrica, tenint contacte directe amb el satanisme i l'ocultisme. A la fi i al el cap, la sisena edició de festival porta implícita la marca de la bèstia, ¡el 666!

Per aquesta sisena edició, ens trobàvem immersos preparant un gran esdeveniment. És una temàtica que dóna molt joc: havíem ampliat de tres a sis dies el festival i teníem planificats passis i convidats molt potents. Sens dubte, la imminent edició comportava un gran creixement de festival. Però a causa de la situació d'emergència sanitària actual, on la incertesa es palpa dia a dia, no ens queda més que prendre una decisió molt dolorosa: la sexta edición del Festival de Cinema de Serie B de Cornellà B-Retina queda AJORNADA FINS SETEMBRE DEL 2021

Per la nostra part, només dir que seguirem treballant en aquesta sisena edició de cara a poder celebrar-se el proper 2021 i volem aprofitar aquesta inconvenient situació per oferir-vos un B-Retina molt més sucós on poder comptar amb la vostra presència.

Estigueu atents a les xarxes!