Ajornada la sisena edició de la B-Retina

La maledicció de l' 666 afecta el B-Retina

 

El equipo que formamos el Festival de Cinema Sèrie B de Cornellà B-Retina llevamos varios meses trabajando en la próxima edición del festival rodeados de un aura esotérica, tenint contacte directe amb el satanisme i l'ocultisme. A la fi i al el cap, la sisena edició de festival porta implícita la marca de la bèstia, ¡el 666!

Per aquesta sisena edició, ens trobàvem immersos preparant un gran esdeveniment. És una temàtica que dóna molt joc: habíamos ampliado de tres a seis días el festival y teníamos planificados pases e invitados muy potentes. Sens dubte, la imminent edició comportava un gran creixement de festival. Però a causa de la situació d'emergència sanitària actual, en donde la incertidumbre se palpa día a día, no ens queda més que prendre una decisió molt dolorosa: la sexta edición del Festival de Cinema de Serie B de Cornellà B-Retina queda AJORNADA FINS SETEMBRE DEL 2021

Per la nostra part, només dir que seguirem treballant en aquesta sisena edició de cara a poder celebrar-se el proper 2021 y queremos aprovechar esta inconveniente situación para ofreceros un B-Retina mucho más jugoso donde poder contar con vuestra presencia.

Estigueu atents a les xarxes!